HTML

írásblog

Írások - mindenféléről, ami a szerzőt valaha is foglalkoztatta. Részben szép- más részben ronda-irodalom, szubjektív naplótöredékek, eszmefuttatások és gondolatkísérletek váltakoznak véleménynyilvánításokkal és megjelent vagy megjelentetésre kész, befejezett írásokkal.

Friss topikok

  • anyacska7: Na ez tetszett. Az írás olyan ....szívvel írt. Tetszett.:) (2013.07.20. 18:47) Amolyan portréféleség
  • anyacska7: hihi, ez jó:)Lehet, hogy én is el kéne kezdjem borotválni? Azt a keveset ishihihi (2013.07.20. 18:33) Naplótöredék
  • anyacska7: szívfájitóan keserű. Egyszerre szép és mégse.Ez nem szépség. Ez valami megfoghatatlan. Sz (2013.07.20. 18:29) Szerelmeim

A nyelvtudás jó, a nyelvtudás hasznos. Vita nincs. Minden nyelv tudása többé, jobbá tesz. Van azért egy, amit nem tanítanak sehol, amit többen beszélnek, mint a kínait és az angolt együtt, mégis kevesebben értenek a világon.

És ezen a nyelven nincsenek versek, drámák... azaz vannak, csak éppen azt is kevesen írják és olvassák.

A szeretet-nyelvről beszélek. Arról, ami mindenkinél más. Kinek az ölelés, a testi kapcsolat, kinek az ajándék, a megfogható valami. Másoknak az idő, az odafigyelés. Megint másoknak a bizalom, a biztonság (anyagi, érzelmi, akár mindkettő...).

Régebben teszteltük magunkat. A "régebben" azt az időszakot jelenti, ami az első randevú és az utolsó találkozás közötti időt jelenti, valamikor a kézen fogva tűzugrás előtt, vagy után. MindEgy.

Manapság is teszteljük egymást. Szavak, tettek, bizalmak és hibák, veszteségek és virágillatok kavarognak közöttünk. És beszélünk, a saját szeretet-nyelvünkön. ketten két félét.

Bárkinek bármit megadnék ebben a pillanatban, aki tud ő-szeretetnyelvről én-szeretetnyelvre fordítani, és vissza. Nem viccelek: bármit.

 

2015 márc. 30

"A hard day's night"

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smints.blog.hu/api/trackback/id/tr597321618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása